Често задавани въпроси

Ако нямам възможност да дойда как да процедирам?

Отговор:

Човек който си знае диагнозата може да ни се обади и ние ще му изпратим билките.

Болен съм от астма.. Защо ми лекувате жлъчката?

Отговор:

Тъй като астмата не е заболяване само на белия дроб въпреки че се проявява в него това е комплексно заболяване на черния, белия дроб и щитовидната жлеза.

Всички ваши лечебни средства ли са на билкова основа?

Отговор:

Да, но понякога се добавя захар и мед.

Как мога да съм сигурен, че билките няма да ми навредят?

Отговор:

Използваме само български билки брани от едни и същи билкари които имат опит в билкосъбирането.

Каква е трайността на продуктите?

Отговор:

След закупуване, срокът на пакетите е 2 години. Желателно е да се пазят на сухо и проветриво място без пряк достъп на слънчева светлина. В по-топлите дни, вече приготвените отвари може да се съхраняват в хладилник. Ако все пак забележите промяна в билковата отвара или продукта който употребявате, може да се обадите на нашите телефони.

Какво е отношението на официалната медицина към ирисовата диагностика?

Отговор:

Медицината винаги е обръщала внимание на състоянието на очите по време на диагностициране. Доста заболявания, като туберкулоза, диабет, атеросклероза, ревматизъм, язва, колит, ревматоиден артрит и други, могат да дадат отражения в ириса на окото и да променят цвета му.

Ирисодиагностиците разделят ириса на 96 зони. Всеки орган на тялото има своя определена зона в ириса. Например главата, лицето и главният мозък са разположени в горната част на ириса, белите дробове – в средната, краката – в долната част. Всяко око отразява своята половина от тялото, с изключение на правото черво, което се отразява в левия ирис, и черният дроб – в десния ирис. Здрав ли е човек, непременно ирисът му е чист и прозрачен. Възникването на пигментация на ириса се обяснява с появата на болка, която предизвиква спазъм на малките кръвоносни съдове, съчетана с недостиг на кислород, и резултатът е промяна в тъканта на ириса. Появяват се петната, които играят роля на плаки без функционално значение. Те спират светлината, което се приема като защитна реакция на организма, предназначена да предпази заболелия орган от дразнещите светлинни импулси. Ирисодиагностикът изследва внимателно посредством лупа или фотографско оборудване ириса и така установява местонахождението на болестта в организма.

Какво представляват капсулите, сиропите и мехлемите които предлагате?

Отговор:

Използваме желатинови капсули от www.capsugel.com Съдъжанието е билкова смес подготвена лично от нас и обработена само по механичен път. Сиропите са приготвени от билкови смеси варени във вино. Мехлемите се приготвят с билкови извлеци, зехтин, борова смола и др.

Кога трябва да си варя билките и какво количество?

Отговор:

Хора които сутрин нямат време за приготвяне на билкови отвари, могат да приготвят билките вечер, да изпият първата доза вечерта и да остане билка за сутринта и за обяд.

Препоръчително е билката да се вари ден за ден или максимум за два дена (ако се усети промяна във вкуса на втория ден, да не се пие).

Важно: Да не се оставя билката да кисне цяла нощ, а да се прецеди 30мин. след сваряване.

Колко време трае един преглед?

Отговор:

Прегледа се състои в заснемане на очите което отнема минута и после се обяснява на пациента какви проблеми има. Освен това е напълно безболезнен, безвреден и не може да увреди окото.

Мога ли да взимам фармацевтично предписани лекарства заедно с билките?

Отговор:

Билките не натоварват черния дроб и като цяло организма, така че са съвместими с фармацевтичните лекарства.

Може ли да ми бъдат изпратени билки в чужбина?

Отговор:

По-скъпо е, но може.

Трябва ли задължително да спазвам диетите?

Отговор:

Диетата която съпровожда прочистването на жлъчката е задължителна, а за черния дроб е препоръчителна т.е. да се избягват храни които натоварват черния дроб.