Мнения, въпроси и препоръки

Кажете ни вашето мнение!

Вашето мнение и препоръки са важни за нас. Ако желаете да ни попитате, похвалите, искате да ни разнищите от критика, или просто имате да ни кажете нещо, попълнете формата. Вашия коментар и мнение ще бъде публикуван на сайта ни.

Вашето име: ! Задължително поле!
e-mail: ! Задължително поле! Невалиден e-mail!
Запитване: ! Задължително поле!
 
! Задължителни полета  

Teodor Gospodinov
karunesh@abv.bg
03.08.2016 г.

Коментар:
Здравейте имам доста занижени нива Тромбоцити . Бихте ли ми препоръчали билки и как мога да си ги купя ?

Нашият отговор: Билките с които ще помогнем за да се излекува тази болест са:
1. Прочистване на черния дроб - прави се два пъти през 20 дни,
След това се пият още няколко билкови продукта:
2. Билки за Щитовидна жлеза
3. Черен дроб
4. Кръвоспираща
5. сироп Алое - за стимулиране на имунната сисма
6. капсулки Остеопороза - за стимулиране на костния мозък
7. мехлем за гръбначния стълб - за стимулиране на костния мозък
цената на всичко изброено е 75лв. и мога да ви ги изпратя по пощата или по куриер.

Елена
elena_38@abv.bg
23.11.2015 г.

Коментар:
Здравейте!Какво бихте ми препоръчали за световъртеж.Като се има предвид че ми е отстранена жлъчката.Благодаря предварително за отделеното време.

Нашият отговор: Здравейте,
световъртежа не е проблем който засяга само вестибуларния апарат и затова трябва да се подходи комплексно.
Въпреки че е отстранен жлъчния мехур, това не решава проблемите на черния дроб, а когато той има проблеми не се изчиства добре кръвта и се затлачва кръвоносната система.
Важно е да се подобри състоянието на опорно-двигателния апарат, тъй като нервите за ухото излизат от прешлените на врата и когато са притиснати се нарушава оросяването - посочете с мишката първи шиен прешлен.

Затова билките които ще препоръчам са следните:
1. прочистване на черния дроб ,
2. билки за световъртеж,
3. билки за черния дроб,
4. капсулки за остеопороза - с цел да се вдигне нивото на калция в организма,
5. билка с която се налагат прешлените на врата,
6. мехлем с който се мажат прешлените и изпъкналата кост зад ухото.

Dima Kaneva
dima.kaneva@mails.bg
25.09.2015 г.

Коментар:
Iskam samo da izrazq blagodarnosta si na g-n Aleksiev. Minalata esen go poseti d16erq mi, koqto ima problem s 6itovidnata jleza. Sled pregleda i bqxa prepor14ani bilki za pro4istvane na b1breci, 4eren drob i dr. Sled 3 dnevno pro4istvane ot toksinite zapo4na s bilkite i v posledstvie rezultatite ot izsledvaniqta i sa mnogo dobri. Az si pozvolix da piq ot bilkata za b1breci i ve4e godina nqmam nikakvi problemi. Bilkite se dostavqt na adrez i zenata e sqvsem normalna. Az li4no s1m sto prozenta za takova le4enie.

Нашият отговор: И аз благодаря.

Росен Димитров
breznikolnew@yahoo.com
28.06.2015 г.

Коментар:
Искам да споделя и моят случай в потвърждение на предишното мнение. С отстранен жлъчен мехур съм преди 10 години, с установена лека стеатоза на черен дроб и повишени чернодробни ензими ASAt,ALAT, GGT. Гастроентеролога каза,че имам жлъчна дискинезия, тоест намален приток на жлъчен сок ( изпражненията бяха жълтеникави, на моменти почти бели ). Каза ми да пия чай от жълт кантарион и добавка с екстраст от артишок ( за увеличаване на жлъчната секреция ). Пих и Хепасейф един месец и повече - резултат никакъв. Купих билките за пречистване на черен дроб + капсулите за черен дроб. Изпълних процедурата точно както трябва в рамките на три дни. Тъй като изпражненията ми бяха жълти е възможно да съм изкарал нещо , но поне не забелязах това. След тридневното прочистване, започнах да пия капсулите за черен дроб. След около 20-тия ден ( тоест изпити 60 броя капсули ) наведнъж изхвърлих 50-60 броя холестеролни топчета, които имаха същата големина, цвят и форма на царевично зърно. Те бяха с консистенция на мазни топчета, мачкат се като лой. Тъй като нямам жлъчен мехур, те са били в чернодробните каналчета. Спомням си,че в деня на изхвърлянето не закусвах, не обядвах, чак около 16.00 часа ядох салата от домати и 15 минути след това ме сви корема и ги изхвърлих. След около 20 дни ( вече капсулите бяха свършили ) изхвърлих още около 10-15 броя от същите мазни топчета. Това беше точно в деня, когато дадох кръв за изследвания и не закусвах сутринта. На обях хапнах малко и пак ме сви корема, при което изхвърлих топчетата. Изследванията ми на чернодробните ензими показа намаление на GGT с 48 % ( пак е извън норма, но съвсем малко ), а на ALAT с 28%, ASAT-а беше в норма. Моето мнение е ,че за да се получат сигурни и трайни резултати от пречистванията на черен дроб и жлъчни пътища , това трябва да се прави 2 пъти годишно минимум. Ако човек не си е правил никога пречистване, трябва да направи 2-3 последователно, защото организма ни се затлачва с отрови и налепи години наред (30,40,50 ), а след това искаме да го приведем в нормална форма за 3-4 дни, което няма как да стане. Искат се повече усилия и постоянство. Освен това образуването на

Нашият отговор: Благодаря за отзива!

Анелия
aneliya.ivanva.bg@gmail.com
28.03.2015 г.

Коментар:
Бих желала да попитам защо първоначално на голям процент от хората препоръчвате прочистване с билки на черния дроб и жлъчката. Реално много хора си задават този въпрос и изказват критично мнение относно практиката ви, моля ви обяснете.

Нашият отговор: Здравейте,
прочистването трябва да се направи за да се изчисти организма от токсини и за да се подобри оросяването.
В днешно време храните ни са вредни, организма не може да се справи с изхвърлянето на токсините и ние с билката за изчистване се опитваме да му помогнем.
Няма как да се лекува определен орган, ако цялото тяло е задръстено от токсини.

gulshen
gulshen1980@abv.bg
19.01.2015 г.

Коментар:
imam visoko krivno i jtitovidna jleza

Нашият отговор: За да се нормализира кръвното налягане трябва да се пият следните билки:
1. прочистване на жлъчката,
След това се пият 2 вида билки и едни билкови капсули.
2. билки за щитовидната жлеза,
3. билки за изчистване на бъбреците и отделителната система,
4. билкови капсулки за високо кръвно,
Тези билки ще стигнат за месец и половина, но за излекуване ще е нужно да се пият по-продължително.

Даниела Петрова
daniela_deneva_@abv.bg
18.01.2015 г.

Коментар:
Пия от билките ви за отслабване и щитовидна жлеза. Може ли приготвените чайове да се подслаждат с мед. Има ли билки при халукс валгус-болезнено кокалче на големия пръст на крака.

Нашият отговор: Подслаждането с мед не е проблем. За болезнено кокалче имаме билки, които се налагт вечер.

Весела
ddyi@abv.bg
11.09.2014 г.

Коментар:
Имате ли лек за дългогодишен запек? Имам го от 4години, ходила съм на гастроентеролог, но лекарствата които ми изписваха имаха временно действие.Ако не пия нищо изобщо не мога да облекчение-вземам Дулколакс за момента нищо друго не ми действа

Нашият отговор:
За да се лекуват проблеми с дабелото черво и трудно ходене по голяма нужда трябва да се лекуват и други органи. Лечението с билки е следното:
1. прочистване на жлъчката (http://pleven-bilki.com/publication_view.php?current=4&artic_id=9),
след това се пият
2. билки за щитовидната жлеза (http://pleven-bilki.com/products.php?current=3#p21),
3. билки за черния дроб,
4. капсулки за разхлабване - тези капсулки се пият само когато има нужда от тях
Тези билки ще стигнат за месец и половина, но за излекуване ще е нужно да се пият по-продължително.
Друго нещо, което трябва да знаем за да се проведе качествено лечение е дали има дивертикули на дебелото черво (при разтягане на дебелото черво се образуват джобове, в които се задържа храна. А това довежда до гнилостни процеси.)

Борисова
manibokara76@gmail.com
22.03.2014 г.

Коментар:
Здравейте, искам да ви споделя следното. Поставиха диагноза на майка ми рак на черния дроб. Сьдбата ни срещна с Коста и Никола Алексиеви и благодарение на техните билки на изследванията, профилактичните на майка, които и правиха, са толкова добри ,че личния и лекар с голямо учудване, изумление ми каза ,че не можела да повярва. Това било МИДИЦИНСКО ЧУДО , защото след тагава диагноза края е ясен и фатален, а изследванията на майка ми не само ,че не са се влошили , а и са се подобрили. Дори ми сподели ,че нейните изследвания/ на личната лекарка/ били по-лоши от на майка ми. Така, че хора, вярвайте, че билките им са чудодейни, бьдете постоянни, вземайте ги всекиднено и не се отказавайте и резултатите ще са налице , не след дьлго. Хиляди благодарности на Ирисова диагностика и билколечение Плевен!!!!!!!!!! Вече сьм спокойна, че какьвто и проблем да имаме в нашето семейство ще бьде решен благодарение на чудодейните билкови комбинации на Ирисова Диагностика и билколечение Плевен.БЛАГОДАРЯ ВИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ani
bmwsapior@abv.bg
27.01.2014 г.

Коментар:
здравейте, сестра ми, която е на 13 години има псориазис и в момента живее в германия. Искам да ви попитам дали бихте могли да ми изпратите билки за нейното лечение. Благодаря

Нашият отговор: Здравейте,
псореазиса не е кожна болест, въпреки че външната му проява показва това. Външното лечение успокоява кожата, но задълбочава вътрешните проблеми и след време избива с нова сила по кожата. Затова билките трябва да са следните:
1. прочистване на жлъчката,
след това се пият
2. билки за щитовидната жлеза,
3. билки за черния дроб,
4. хапчета за остеопороза - с цел да се вдигне нивото на калция в организма(правим ги от билки без химически добавки),
5. капсулки за черния дроб,
6. сироп за алергия.
7. билка за кожни обриви с която се правят бани на засегнатите места. (кожата не трябва да се маже с крeмове, тъй като се запушват порите)
Тъй като става въпрос за дете, дозите трябва да се намалят в зависимост от килограмите и годините. Тези билки ще стигнат приблизително за два месеца, но за постигане на трайни разултати ще е нужно да се пият по-продължително.